Geplaatst in decembertip, Leuke producten

Kennen jullie de Hubelino Pi? Speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar!

Wat is Hubelino?

Hubelino is bekend van zijn knikkerbanen. De grote knikkerbanen voor kleuters zijn de producten van Hubelino, die de meeste mensen zullen kennen. Wij wisten in ieder geval niet dat er ook een serie uitgebracht was met kleine blokjes voor kinderen van 8 -12 jaar. Naast de knikkerbanen heeft Hubelino ook meerdere educatieve spellen en mindgames uitgebracht voor kinderen.

Hubelino PI

Kaylinn kon eigenlijk niet wachten om te beginnen met het maken van knikkerbaan. Wij kregen de starter set en het voordeel daarvan is, dat je gelijk alles hebt om mee aan de slag te gaan. Er zitten grondplaten bij en daarnaast ook alle blokjes die je nodig hebt om te gaan bouwen. Ook zit er een gebruiksaanwijzing bij, die je stap voor stap helpt om de knikkerbaan te maken. Kortom ze kon ook echt direct aan de slag!

Kaylinn vond het soms nog best wel moeilijk. Je moet de knikkerbaan heel precies uittellen om hem te laten kloppen en de bouwtekeningen zijn soms moeilijk te lezen voor haar. Ook had Kaylinn er soms last van dat ze iets te hard de blokjes in elkaar drukte en dan stortte haar gebouwde werkje weer in. We zijn er dus echt wel een paar uur mee bezig geweest, maar ze vond het ontzettend leuk om te doen en met een beetje hulp, was ze zo trots op het eindresultaat!

De knikkerbaan is gemaakt in de kleuren zwart en geel. Waardoor het er best wel stoer uit ziet. Er zitten vier knikkers bij, die je kunt gebruiken voor de baan. Daarnaast passen de gewone blokjes van het merk LEGO ook op de knikkerbaan, waardoor je die ook erbij kunt gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten uitbreidingen te verkrijgen voor nog meer knikkerplezier.

Decembertip?

De knikkerbaan is echt heel tof! Wij vinden het dan ook zeker een leuke december cadeau. Fayliene (5 jaar) vindt het ook al heel leuk om met de knikkerbaan te spelen. Voor kinderen vanaf acht jaar zijn de bouwtekeningen met hulp te lezen. En waarschijnlijk kunnen kinderen vanaf een jaar of negen de knikkerbaan helemaal alleen maken.

Hubelino Pi is online te koop. Wij zouden wel echt de startersset aanraden, zodat de kinderen er direct mee aan de slag kunnen.

Youtube

Natuurlijk maakte Kaylinn een filmpje van deze set. Die kun je hier bekijken.

Auteur:

Wij schrijven blogs over van alles en nog wat. Er verschijnt soms een persoonlijke blog, maar we schrijven vooral dingen voor kinderen. Van dagjes uit tot leuke producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s