Geplaatst in decembertip, Kinderactiviteiten, Leuke producten

Review Speel en Oefen blaadjes 4+

Van Standaard Uitgeverij ontvingen wij voor Fayliene een leuk speel en oefenblaadjes boekje. Fayliene kon niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Ze had een roze boekje ontvangen en daarin staan allemaal raadsels, schrijfopdrachtjes, spelletjes en telopdrachten. Het sluit dus aan op alles waar een kleuter mee bezig is qua ontwikkeling.

De bladen zien er uitnodigend uit. De tekening zijn speels en vol met kleur. Ieder blad zit vast met een kartelrand, waardoor je de bladen er ook makkelijk uit kunt scheuren. Wij hadden het boekje meegenomen op vakantie en elke ochtend pakte Fayliene zelf het boekje erbij om er lekker mee aan de slag te gaan.

Fayliene kan de meeste opdrachten maken zonder hulp, maar de opdracht moet wel even door iemand voorgelezen worden. Kaylinn deed dit vaak voor haar en daarna ging ze zelf vol enthousiasme aan de slag.

Waar zijn de speel en oefenblaadjes te koop?

De speel en oefenblaadjes boekjes zijn verkrijgbaar voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo zijn er boekjes voor kinderen in de leeftijd van 3, 4, 5 en 6 jaar. De boekjes zijn online te verkrijgen voor €5,95. Wij vinden het boekje niet duur, je krijgt er een hoop puzzel plezier voor terug en het ziet er uitnodigend uit.

Onze ervaring

Ik vond het boekje er zelf al heel uitnodigend uitzien en de platen erg leuk. Nu is het natuurlijk altijd even afwachten of de kinderen daar hetzelfde over denken. Doordat Fayliene er zelf iedere keer mee aan de slag gaat, merk je dat ze het gewoon erg leuk vindt. We gebruiken de rest van het boekje voor als Kaylinn huiswerk moet doen. Fayliene wil namelijk ook heel graag huiswerk doen, dus die heeft op deze manier ook een beetje huiswerk 😉

Auteur:

Wij schrijven blogs over van alles en nog wat. Er verschijnt soms een persoonlijke blog, maar we schrijven vooral dingen voor kinderen. Van dagjes uit tot leuke producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s