Geplaatst in Kinderactiviteiten, mode

Kidsweek bij de Shoeby Naaldwijk

Als je ons al wat langer volgt, dan weet je dat we normaal ook naar de dagen gaan, waarop de fotoshoots zijn bij de Shoeby in Naaldwijk. En dat Anniemieke toen we in quarantaine zaten, zelfs thuis kleding kwam langs brengen voor de meiden.

Toen we op instagram zagen dat het kidsweek was bij de Shoeby hebben we natuurlijk ook een afspraak gemaakt om daar langs te gaan. Woensdagmiddag mochten Fayliene en Kaylinn langs komen voor een fotoshoot.

Als eerste kozen ze zelf hun kleding uit. Annemieke en Elsa hielpen de meiden natuurlijk met het uitzoeken van de kleding. Daarna werden hun haren mooi gemaakt en konden ze op de foto. In de paskamers was een photobooth gemaakt en daar konden ze op de foto.

Fayliene wist eigenlijk gelijk al heel zeker wat ze wilde. Zij koos de Carsie Rok met het Glowie Top in de kleur oranje. Het is altijd wel grappig om met Fayliene te winkelen. Zij kiest namelijk heel vaak setjes uit, die ik niet zou uitkiezen en toch staat het haar dan weer heel erg leuk. En wat was ze trots op de krulletjes in haar haren.

Fayliene koos als tweede setjes een setje van Jill & Mitch de Lux Blouse met de Carice broek. Over de blouse droeg zij de Gwen Blouse grijs.

Kaylinn twijfelde enorm tussen twee setjes. Als eerste trok ze toch het Ciska Jurkje aan met daaronder de Coleen Top. Over haar jurkje heen droeg ze een bruine riem en ze droeg de Skye sneakers eronder met knie sokken. Ze vond dit setje zelf eigenlijk wel heel erg tof en het stond haar ook echt heel gaaf. Nu heeft ze zelf al heel veel jurkjes en waren we eigenlijk op zoek naar iets wat gewoon makkelijk voor haar zit.

Als tweede setjes ging ze toch weer naar de nieuwe collectie van Nicolette van Dam en eigenlijk had ik zelf niet anders gedacht. Kaylinn is sinds een aantal jaren echt wel heel erg fan van de collectie die uitgebracht wordt in samenwerking met Nicolette. Ze koos de Jen Sweater by Nicolette en de Jenna Legging by Nicolette. Elsa en Annemieke kwamen nog met een leuk sjaaltje aan.

Komende zaterdag is de laatste dag van de photobooth dagen bij de Shoeby! Wist je dat je tijdens de kidsweek kans maakt om echt model te worden voor Jill & Mitch? En dat je kans maakt op een toffe kidzizoom van Vtech?

Auteur:

Wij schrijven blogs over van alles en nog wat. Er verschijnt soms een persoonlijke blog, maar we schrijven vooral dingen voor kinderen. Van dagjes uit tot leuke producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s