Geplaatst in decembertip, feestdagen, Kinderactiviteiten, Leuke producten, speelgoed

Lego Magische Kermisachtbaan, winnaar in de categorie 8 en 9 jaar bij de speelgoed van het jaar verkiezing. Wordt dit de publiekswinnaar?

Je kunt stemmen voor de Speelgoed van het Jaar verkiezingen tot 25 oktober.

Kaylinn was dolgelukkig toen dit pakket binnen kwam. Toevallig zat ze ook in quarantaine en dit zorgde ervoor dat ze ook echt gelijk kon starten met bouwen. Ze vindt LEGO friends erg leuk.

Deze doos van LEGO zorgde voor twee dagen bouwplezier. Vol enthousiasme opende ze de doos en er zaten wel 9 zakjes lego in en vier boekjes met de bouwuitleg. Kaylinn is 9 jaar en heeft de hele achtbaan zelf in elkaar gezet. Ze is maar een paar keer iets komen vragen, maar het was dus goed zelf te doen voor haar.

Wat kun je allemaal maken met deze set?

  • 4 minipoppetjes
  • 2 attracties
  • 2 goocheltrucs
  • een popcornkraam
  • een fotohokje
  • en een grote tent voor de goochelshow

LEGO magische kermisachtbaan 41685

Het leuk is dat deze uitgebreide set, er echt wel voor zorgt dat ze een tijdje aan het bouwen zijn. Daarnaast spelen ze er hier ook na het bouwen nog veel mee. Een leuke bijkomstigheid is dat al het LEGO weer uit de kast is gehaald en ze de kermis hebben uitgebreid met allemaal andere spullen van LEGO friends.

Naast de achtbaan kun je met deze set twee goocheltrucs doen. Iedereen die bij ons langs komt, mag even meedoen met de goocheltruc. Ze zijn hier dus echt enthousiast over. Hoe leuk is het om een steentje of een poppetje te laten “verdwijnen”.

Er zitten ook glow in the dark steentjes tussen. Als je de set in het licht zet en daarna de lichten uit doet in de kamer, dan heb je een kermis in het donker. Een super leuk detail.

Ik merkte aan Kaylinn dat ze erg enthousiast was over eigenlijk alles in deze set. De kleurtjes, maar ook de bouwtekeningen waren erg duidelijk. Hierdoor had ze heel erg veel plezier in het bouwen. Natuurlijk heeft ze gelijk wat favorieten aan haar lijstje voor december toegevoegd. Deze set is namelijk heel goed te combineren met andere LEGO sets.

  • Magische acrobatiek (41686)
  • Magische kermiskraampjes (41687)
  • Magische caravan (41688)
  • Magisch reuzenrad en glijbaan (41689)

Terechte winnaar in de leeftijd 8 en 9 jaar?

Zoals je hierboven hebt kunt lezen, is dat zeker een grote JA voor Kaylinn. Deze set van LEGO bevat zoveel extra’s, dat het bouwen en het spelen daarna erg leuk is. Zij begrijpt dus zeker dat dit een winnaar is en haar stem gaat ook uit naar deze set in deze categorie. Het is echt een aanrader voor de feestdagen.

Ik vond zelf de kleine details erg leuk. Zoals de popcorn machine, de goocheltrucs en de glow in de dark blokjes. Deze set biedt weer net iets nieuws en vernieuwends aan.

De set is alleen wel aan de prijs. De prijs wisselt tussen de €89.99 en €99,99. De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en verkrijgbaar bij verschillende speelgoedwinkels en bij LEGO. Ik denk dat dit een prima leeftijd is, als je kijkt naar de tijd dat je bezig met het bouwen. Fayliene is 6 jaar en kon ook al aardig helpen, maar die zou het nog zelfstandig in elkaar kunnen zetten. Daarnaast duurt het bouwen voor haar te lang. De set is te groot voor haar. Ze speelt er wel graag mee.

Denk je dat de Magische Kermisachtbaan ook iets voor jouw kinderen is? Breng dan je stem uit op de Speelgoed van het Jaar verkiezingen. Vergeet niet om je gegevens daar achter te laat, want dan maak je gelijk kans op leuke prijzen!

Auteur:

Wij schrijven blogs over van alles en nog wat. Er verschijnt soms een persoonlijke blog, maar we schrijven vooral dingen voor kinderen. Van dagjes uit tot leuke producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s