Wie zijn wij?

Ons gezin bestaat uit Simon, Patricia, Kaylinn, Fayliene en Jolyne.

Hoewel Kaylinn het liefste alleen een eigen youtube kanaal zou hebben met allemaal vlogs, vind ik het ook wel erg leuk om te bloggen. Kaylinn maakt de filmpjes, maar helpt ook met haar mening te geven over leuke uitjes, mode en speelgoed. Kaylinn zit inmiddels in groep 7. Ze zit op musicalles en beweegt graag. Ze is veel buiten te vinden, maar speelt ook graag spelletjes en knutselt erg graag. Daarnaast gaan we graag naar musicals en naar musea en attractieparken.  

Fayliene zit in groep 4 en is een echte turnster, waar je haar tegenkomt turnt ze. Ze vindt het erg leuk om filmpjes op te nemen en om producten uit te proberen. Kaylinn vindt sommige dingen niet meer zo heel leuk en daar begint Fayliene nu een leeftijd voor te bereiken dat het wel voor haar leuk is.

Dan hebben we nog de jongste Jolyne van twee jaar. Zij is helemaal weg van Cocomelon en Peppa Pig. En gaat als derde overal mee naar toe. Op haar manier doet ze mee met filmpjes maken en geniet ze van alles wat haar grote zussen doen, want ze voelt zichzelf ook al heel groot.

Simon is de papa van de meiden en mijn man. Hij vindt alles leuk om te doen en je vindt hem ook zo nog in een binnenspeeltuin. Het schrijven is niets voor hem, maar hij helpt wel met filmen en foto’s maken.

En dan stel ik mezelf nog even voor 😉

Mijn naam is Patricia. Toen we begonnen met bloggen en vloggen was het echt een ding van Kaylinn en mij, maar inmiddels is het hele gezin betrokken. Ook papa is wel eens te zien op de vlogs en helpt vaak met foto’s maken en filmen. Ik werk op een Middelbare school en ik vind het erg leuk om met de kinderen leuke dingen te doen.

Wij houden enorm van leuke dingen doen en zijn altijd op zoek naar uitjes met het hele gezin. Daarnaast zijn wij gek op reizen. En vinden we het ook altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ons blog wordt steeds meer aangevuld met mode en speelgoed. We gaan jullie een beetje op de hoogte houden. Veel plezier met het lezen van onze blogs en mocht je het leuk vinden, volg ons dan zeker op instagram.