Wie zijn wij?

Wie is Kaylinn? 

Hoewel Kaylinn het liefste alleen een eigen youtube kanaal zou hebben met allemaal vlogs, vindt ik het ook wel erg leuk om te bloggen. Kaylinn maakt de filmpjes, maar helpt ook met haar mening te geven over leuke uitjes en speelgoed. Kaylinn zit inmiddels in groep 4 en is acht jaar oud. Ze zit op handbal en musicalles en beweegt graag. Ze is veel buiten te vinden, maar speelt ook graag spelletjes en knutselt erg graag. Daarnaast gaan we graag naar musicals en naar musea en attractieparken.  

Wie is Patricia?

Mijn naam is Patricia. Kaylinn heeft nog twee zusjes Fayliene en Jolyne. Toen we begonnen met bloggen en vloggen was het echt een ding van Kaylinn en mij, maar inmiddels is het hele gezin betrokken. Ook papa is wel eens te zien op de vlogs en helpt vaak met foto’s maken en filmen. Ik werk op een Middelbare school en ik vind het erg leuk om met de kinderen leuke dingen te doen.

Fayliene vindt het ook steeds leuker worden om een blog of vlog te maken, ze wil steeds vaker mee doen en staat daarom ook op onze pagina. Jolyne is nog maar een baby, maar ook zij is al bij sommige blogs betrokken. Simon houdt ook van veel dingen, dus die gaat vaak ook gezellig mee!

Wij houden enorm van leuke dingen doen en zijn altijd op zoek naar uitjes met het hele gezin. Daarnaast zijn wij gek op reizen. En vinden we het ook altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. We gaan jullie een beetje op de hoogte houden. Veel plezier met het lezen van onze blogs! 

Kaylinn en Patricia