Geplaatst in decembertip, Kinderactiviteiten, Leuke producten, speelgoed

Houten speelgoedhuis van Peppa Pig

Het houten speelgoedhuis van Peppa Pig van Boti is maar liefst twee keer gewonnen bij de Speelgoed van het jaar Verkiezing. Zowel in de categorie duurzaam speelgoed als in de categorie 0 tot en met 3 jaar.

Jolyne is helemaal gelukkig met dit houten huis van Peppa Pig. Het huis kun je aan de voorkant open klappen. Dit is voor Jolyne nog te moeilijk om te doen, maar haar grote zussen helpen hier maar al te graag mee. Het huis ziet er leuk en kleurrijk uit. Er zitten meubels in: een koelkast, gasfornuis, bad, bed, stoel en tv. Het bed kun je omdraaien en dan is het een eettafel of een kast voor de tv. Ook zit er één speelfiguur bij Peppa Pig.

Peppa Pig kan in de stoel zitten en past precies in het bed en in bad. Op de binnenkant van het huis staat de tuin afgebeeld met bloemen en een voetbal.

Het huis is duurzaam, omdat het gemaakt is van 100 procent FSC hout en de verf is kindvriendelijk.

Jolyne speelt er graag mee en wij vinden het een leuk huis. Het ziet er uitnodigend uit met die vrolijke kleuren. Het is jammer dat er maar één poppetje bij zit. Er zijn nog een heleboel andere producten te verkrijgen, waardoor je het wel kunt uitbreiden. Zo kun je mama, papa, George en Peppa Pig aanschaffen. Er is ook nog een houten bus en een houten auto verkrijgbaar en er zijn vier mini houten voertuigen te verkrijgen.

Het huis kost €39,99 en is verkrijgbaar bij verschillende speelgoedwinkels en online bij bijvoorbeeld bol.com.

Speelgoed van het jaar verkiezing

In de categorie 0 tot en met 3 jaar hebben ook Dansende Bing en Smartmax gewonnen. En in de categorie duurzaam Geomag supercolor en Marble Racetrax. Wij zijn enorm benieuwd wie de publiekswinnaar gaat worden!

Je kunt nog maar een paar dagen stemmen, namelijk tot en met 25 oktober. De winnaar van de publieksprijs wordt bekend gemaakt op 2 november. Als je je stem uitbrengt op de pagina van de Speelgoed van het jaar, dan maak je kans op verschillende prijzen, erg leuk! Via deze link kom je bij de stempagina.

Auteur:

Wij schrijven blogs over van alles en nog wat. Er verschijnt soms een persoonlijke blog, maar we schrijven vooral dingen voor kinderen. Van dagjes uit tot leuke producten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s